Scandal la ACR de la aterizarea elicopterului SMURD

jandarm scandal acr elicopter smurd1Aterizarea elicopterului SMURD, marţi după amiază, la  poligonul ACR a stârnit discuţii aprinse între oamenii din zonă şi autorităţi.

Proprietarul unui bar cu terasă, situat în apropierea poligonului, a început să facă scandal fiind nemulţumit de modul cum aterizează aparatele de zbor pe poligon.

like facebookBărbatul  susţinea că piloţii ar trebui să orienteze elicopterul cu coada spre câmp pentru a nu mai ridica praful spre blocurile şi terasele din zonă. Omul era susţinut şi de clienţii propriului bar, dar şi de instructorii şcolilor de şoferi care parchează autoturismele în zonă.

Unul dintre medicii  de la Iaşi veniţi cu elicopterul i-a răspuns bărbatului că dacă nu ar veni să ofere ajutor medical, oamenii s-ar supăra. Botoşăneanul nemulţumit a fost calmat de jandarmi.

jandarm scandal acr elicopter smurd3jandarm scandal acr elicopter smurd2jandarm scandal acr elicopter smurd1jandarm scandal acr elicopter smurdterasa acr prafuita de elicopter smurd

4 thoughts on “Scandal la ACR de la aterizarea elicopterului SMURD

  1. dOMNUL DUPA CE A FACUT EVAZIUNE FISCALA DIN AFACERILE CU BARUL ?????????????ACUMA ESTE NEMULTUMIT??DAR AUTOCAMIOANELE GRELE NU FAC PRAF?????????UN RAHAT IN PLOAIE??????????

  2. Persoanele care au iscat scandalul sunt oameni de nimic…sunt ignoranti si rautaciosi si spun asta pt ca ii cunosc personal. Daca ei ar avea nevoie de ingrijiri medicale d urgenta si serviciul UPU ar solicita elicopterul pt ai transporta la iasi,ar prefera sa moara la botosani doar pt ca ii ‘prafuieste’ umbrelele??? Aceste persoane trebuie amendate si urmarite penal pt constructia acelei locuinte (vila)

  3. Pfff…pai daca ei sunt cu turba n cap toata ziua ce mai conteaza altii. Las sa moara oamenii de vii decat sa faca elicopterele praf pe baru lui. Niste betivani ratati !!!

  4. ce va mai place sa scuipati venin! a zis cineva ca nu e nevoie de elicopter?Problema e ca stau toti jandarmii..ISU….si le ploua in gura in loc sa dirijeze elicopterul. Chiar nu e alt loc in tot poligonul ala ca sa aterizeze si sa nu se mai ridice praful? sa stropeasca cu apa zona.Daca tot e urgenta….hai sa acoperim cu praf toata zona, ca poate mai trimitem cu elicopterul cativa copii alergici! De latrat…..latra toate javrele dar ceva sugestii catre primarie,ISU,SMURD…de unde daca nu e? Cat despre ceilalti cu comentariii malitioase..nu are rost sa-mi consum energia sa-i contrazic.MARE E GRADINA TA DOAMNE!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *