Preşedintele CJ Botoşani: Dacă contractul încheiat de Spitalul Judeţean nu va fi mulţumitor, nu îl semnăm

Florin TurcanuSpitalul Judetean nu va semna noul contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, daca acesta nu va fi unul mai mare ca anul trecut. Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat ca Spitalul Judetean ar trebui sa primeasca lunar un buget de 75 miliarde lei vechi, fata de 65 miliarde cat este in prezent, pentru a face fata cheltuielilor.

Daca contractul nu va fi multumitor, noi nu o sa-l semnam.  O sa mergem la conciliere la Bucuresti, iar daca nici acolo nu va fi multumitor, va fi grav. Am asteptat, au tot fost promisiuni, dar nimic. Consiliul Judetean sta intr-un picior in ceea ce priveste partea de finantare. Am dat si noi bani, da de unde mai multi”, a spus Florin Turcanu.

like facebookCasa Judeteana de Asigurari de Sanatate a inceput contractarea cu furnizorii de servicii medicale, iar din luna iulie se va merge pe noul contract.

One thought on “Preşedintele CJ Botoşani: Dacă contractul încheiat de Spitalul Judeţean nu va fi mulţumitor, nu îl semnăm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *