Alina Manole și-a încheiat turneul de promovare al noului album din Moldova la Botoșani

alina manole concertAlina Manole a susținut, duminică seară, un concert la Chrome Bar în cadrul turneului de promovare al albumului „Fericirea de luni”, lansat recent de artistă. Recitalul de la Botoșani a fost ultimul din turneul care a cuprins mai multe orașe din Moldova.

Circa 50 de oameni au participat la concertul susținut de cea care s-a consacrat în lumea muzicii folk cu piesa „Luna părtrată”. Și piesa aceasta, dar și „Am un pitic”, „Tu ai vândut marea”, „Te-am iubit”, „Adevărul”, dar și piese de pe recent lansatul album ca piesa care dă titlul discului sau „Fix în seara asta”, „De 30 de ani”, „Unicorn” au făcut ca spectatorii să vibreze la muzica ei.

alina manole concertMai întâi, timid, lucru remarcat și de artistă care a și spus la un moment dat că se simte intimidată de cumințenia celor din sală, după care mai exaltați, cântând și chiar ridicându-se în picioare, urmând indicațiile artistei pe fiecare piesă.

Cunoscută și îndrăgită în lumea muzicii românești pentru melodiile sale despre iubiri neîmplinite, despărțirii, paradoxuri, despre iubiri cu păcat, Alina Manole n-a ezitat să comunice cu publicul, să glumească la fel cum a făcut când a introdus în scenă piesa „Fericirea de luni”. „Fericirea de luni stă în noaptea de duminică, așa că șalina manoletiți ce aveți de făcut noaptea asta, nu?”, a spus artista, nu înainte de a întreba publicul dacă în sală nu sunt și minori.

La final, publicul, încălzit și bine dispus, a cerut bis aplaudând în picioare prestația interpretei sosită împreună cu cei doi muzicieni pe care îi are alături de ea, de regulă, la concerte.

A continuat apoi, tot împreună cu publicul, cu două din piesele despre iubirea frumoasă, printre puținele pe care le are cu „te iubesc”, cum a spus chiar ea. Publicul a putut apoi să-și achiziționeze albumul lansat, la prețul de 25 lei, pentru  a-l avea cu autograful autoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *