Exclusiv! Scandal la Carrefour. Salariaţi urmăriţi penal pentru sechestrarea unui client

carrefourTrei angajaţi şi colaboratori ai hipermarketului Carrefour au ajuns să fie urmăriţi penal pentru lipsire de libertate. Ancheta a fost începută după ce un medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati a fost umilit la casa de marcat. Fapta s-a întâmplat la sfîrşitul lunii martie, când Monica Delia Adăscăliţei a ieşit la cumpărături cu fetiţa ei în vârstă de cinci ani şi a luat un cărucior.

După ce a făcut cumpărături, în valoare de aproape 280 de lei, s-a îndreptat spre casa de marcat, iar casiera a observat, printre mai multe pliante, o cutie de dropsuri începută şi a chemat agenţii de securitate acuzând medicul de furt. Doctoriţa a fost ţinută la casa de marcat 45 de minute, timp în care agenţii de securitate ameninţau că vor chema Poliţia, însă nu au făcut acest lucru. Când femeia a solicitat proba cu înregistrările de pe camerele de supraveghere, i s-a transmis că acestea nu au funcţionat.

like facebookDupă ce a reuşit să scape din hipermarket, aceasta a depus o plângere cu intenţia de a-i determina pe reprezentanţii Carrefour să îşi ceară scuze. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, ancheta a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, acuzaţiile fiind de lipsire de libertate.

” Fiica mea şi acum este traumatizată. Nu vrea să intre în nici un hipermarket, indiferent de numele său. A plâns tot timpul cât am stat la caserie şi spunea ca mama ei nu este hoaţă. Nu se poate ca la cumpărături de 280 de lei să fi acuzat că ai luat bomboane de un leu sau doi. Am vrut să îmi arate pe cameră cum am furat, însă au refuzat, Au vrut să facă circ şi vă daţi seama câtă lume a văzut totul”, a declarat Monica Delia Adăscăliţei.

 

 

 

 

5 thoughts on “Exclusiv! Scandal la Carrefour. Salariaţi urmăriţi penal pentru sechestrarea unui client

  1. Desi spune ca sufera „ingrozitor” oare doctorita nu a mai deloc la cumparaturi in acel magazin ??? Este un tamtam in care nu doreste decit publicitate si nu stie cum sa o obtina cit mai usor aruncind in stinga si-n dreapta cu noroi. Daca are studii cum pretinde unde este gradul de civilizatie de care ar trebui sa il aiba ? Dar cei 7 ani de acasa ?

  2. LA ACEST MAGAZIN ,JIGNITUL CLIENTILOR E LA MODA . OAMENII DE PAZA SUNT CA DE LA STANA ,DE O NESIMTIRE CRASA .AM PATIT SI EU ACELASI LUCRU IN PARCARE .

  3. stiu stiu drama mare……hai sa furam ca in codru si toata lumea e multumita…..sper sa dati informatii si atunci cand se finalizeaza cazul…..prost esti sfatuita si indrumata doamna doctor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *