VIDEO Grav accident la Orăşeni Deal! Adolescentă de 16 ani aruncată de pe motocicletă, după ciocnirea cu un BMW

accident motocicleta oraseni deal- botosaniO adolescentă în vârstă de 16 ani a fost rănită grav, duminică seară, în urma unui accident rutier produs la Orăşeni Deal. Aceasta se plimba cu o motocicletă alături de Ramond Ştefanov de 34 de ani, din Botoşani. Cei doi veneau dinspre Vorona, însă, la intersecţia cu drumul care duce spre Cristeşti au fost loviţi de un BMW, condus de Florentin Cazacu, de 40 de ani, care circula din sens opus şi care a virat la stânga fără a acorda prioritate motocicletei.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată la câţiva zeci de metri, iar motociclistul, care avea echipament de protecţie a suferit leziuni minore. În schimb, adolescenta care se afla în spatele său şi care nu avea ţinuta specială a suferit mai multe traumatisme.

like facebook Fata, Larisa Olariu, din Orăşeni, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Se pare că aceasta ar fi avut fracturi la picioare.

accident motocicleta oraseni deal- botosani

accident motocicleta oraseni deal- botosani

accident motocicleta oraseni deal- botosaniaccident oraseni deal7accident oraseni deal6accident oraseni deal8

2 thoughts on “VIDEO Grav accident la Orăşeni Deal! Adolescentă de 16 ani aruncată de pe motocicletă, după ciocnirea cu un BMW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *