Un tânăr a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare după o bătaie cu furca

arestat cu mascatiUn tânăr de 22 de ani, din satul Codreni comuna Mileanca, a fost condamnat definitiv, vineri, de judecătorii Curţii de Apel Suceava la închisoare cu executare, după o bătaie.

like facebookIonuţ Ştirbu, de 23 de ani, a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare. Acesta a mai fost obligat să le plătească celor doi consăteni pe care i-a bătut, aproape 20000 de euro.

Astfel, a fost obligat la plata sumei de 20.000 de lei, daune materiale şi 60.00 de lei, daune morale, lui Bogdan Istrate, iar lui Florin Ciprian Istrate, 1.000 de lei daune materiale şi 2.500 de lei daune morale.

Prin aceeaşi sentinţă a mai fost obligat să îi plătească lui Bogdan Istrate, rămas infirm după bătaie încasată, câte 300 de lei lunar, până la data dispariţiei infirmităţii.  Inculpatul mai trebui să achite şi 15.000 de lei cheltuieli de spitalizare a victimilor sale.

Fapta pentru care a fost pedepsit s-a întâmplat în vara anului 2011, când  între inculpat şi fraţii Ciprian şi Bogdan Istrate, a izucnit un conflict. Ionuţ Ştirbu a luat o furcă şi l-a lovit pe Ciprian Istrate cu coada furcii în zona spatelui. Pe fratele său agresorul l-a lovit cu partea metalică a furcii în zona capului, lăsându-l infirm pe viaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *