FC Botoşani l-a transferat pe Sergiu Homei

Sergiu HomeiFC Botoşani a efectuat primul transfer. Gruparea locală a ajuns la un acord cu fundaşul dreapta Sergiu Homei, acesta urmând a evolua din sezonul viitor  timp de doi ani sub comanda lui Leo Grozavu.

Sunt bucuros că am ajuns la Botoşani. Este un grup unit aici, o echipă foarte bună şi sunt convins că împreună vom reuşi să obţinem rezultate bune care să ne asigure la finalul sezonului o clasare la fel de bună ca cea din sezonul trecut”, a declarat Sergiu Homei.

Fotbalistul a efectuat ieri vizita medicală alături de gruparea locală la Iaşi, iar mâine îşi va face debutul sub comanda lui Grozavu, urmând a evolua în amicalul de la Tiraspol cu Sheriff, meciul urmând a începe la ora 11:00.

like facebookJucătorul de 27 de ani, vârstă pe care o va împlini pe 6 iulie, a evoluat de-a lungul carierei pentru Liberty Oradea, FC Soporon (Ungaria), Dinamo, Poli Iaşi, Gloria Bistriţa, Unirea Urziceni, ASA Târgu Mureş şi Corona Braşov. Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, a declarat că Sergiu Homei, jucător care se va lupta pentru postul de titular în flancul drept al defensivei cu Andrei Patache, este doar începutul campaniei de achiziţii pentru echipa pe care o pregăteşte.

În palmaresul său, Sergiu Homei are i patru selecţii la reprezentativa under 21 a României.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *