Peste 10 voluntari s-au înscris deja la programul Bibliovacanța. Înscrierile continuă!

buzz12 persoane s-au înscris până la această dată ca voluntari pentru programul Bibliovacanța derulat în fiecare vară de Biblioteca Județeană Mihai Eminescu.

Programul se adresează copiilor care nu au unde să-și petreacă timpul liber în vacanță deoarece oferta cursurilor oferită este una atractivă.

Până acum, potrivit directorului Bibliotecii Mihai Eminescu Botoșani, Cornelia Viziteu, s-au înscris persoane care doresc să predea pe timpul verii matematică, biologie sau limbi străine. Înscrierile se pot face însă pe tot parcursul verii atât în privința voluntarilor, cât și a celor care doresc să se înscrie la cursuri pe siteul Bibliotecii, dar și la secretariatul instituției. Înscrierile la cursuri vor începe după data de 20 iunie.

like facebookÎn anii trecuți, prin programul Bibliovacanța au fost derulate cursuri de pictură, de origami, de go, de șah, de limbi străine, acestea fiind și cele mai solicitate de botoșăneni, de lecturi publice etc.

Tot aici, la Bibliovacanța a fost lansat și cursul Micii reporteri care în timp a luat un avânt puternic, la această dată sunt circa 20 de copii care urmează cursurile acestui cerc în cadrul căruia se editează și un ziar lunar scris de copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *