Negocieri de taină între conducerile organizaţiilor PNL şi PDL. Vezi unde s-au întâlnit!

turcanu sorescu si iliuta hotel botosaniLiderii organizaţiilor PNL şi PDL s-au întâlnit, vineri după-amiază, la un hotel din municipiul Botoşani. Cele două părţi au avut astfel prima întâlnire după anunţarea fuziunii dintre cele două partide.

La întrunire au luat din partea PNL, Florin Ţurcanu, Gheorghe Sorescu, Roxana Anuşcă, Sorin Clim, Viorel Iliuţă, Sorin Cornilă şi Stelian Pleşca în timp ce PDL a fost reprezentat de Cătălin Flutur, Rodica Huţuleac, Cristian Achiţei, Dan Humelnicu şi foştii parlamentari Neculai Rebenciuc şi Stelică Strugaru.

În hotelul Rapsodia, până la ora întâlnirii a stat şi fostul deputat PDL Cătălin Buhăianu, care în ultima parte a mandatului s-a alăturat grupului PSD. Cei care au participat la negocieri neagă că acesta ar fi avut vreo implicare.

florin si anusca turcanu la hotel botosaniPărţile au trebuit să se pună de acord cu condiţiile fuziunii, fiind vorba de două partide mari şi funcţiile de conducere limitate. Liderul liberalilor a menţionat după întâlnire că a fost o discuţie formală în care se s-au pregătit membrii ambelor partide pentru sta la aceeaşi masă.

” Trebuie să punem la masă toţi colegii, să treacă peste orgolii şi să se înţeleagă. Acum a fost o întâlnire formală, însă nu s-au decis detaliile exacte ale fuziunii”, a declarat Florin Ţurcanu. Acesta declara înaintea întâlniri, că fuziunea cu PDL va avea loc până în august, el fiind însărcinat din partea partidului cu negocierile pe toată regiunea Moldovei.

 

 

neculai rebenciuc hotel botosaniviorel iliuta pnl botosaniturcanu si iliuta hotel botosani

9 thoughts on “Negocieri de taină între conducerile organizaţiilor PNL şi PDL. Vezi unde s-au întâlnit!

  1. Țurcane ai ajuns la mana lu flutur …. ce esti!Te-am votat sa nu sugi la altii sa fii cu noi POPORUL DAR TU LASULE!

  2. Greata ne e de voi! Sincer! La-ti uitat pe gheorghita si diaconu, cred! Astia doi v-au ridicat in sondaje! Acest hotel ne este cunoscut, pt. Ca turcanu ne ghiftuia cu mesele lui festive.

  3. ………..da, au dreptate cind spun ca vor sa se puna la masa..!!! doar la paranghelii le sta gindul si s-au strins la hotel sa mai traga un somn si apoi ce viseaza sa spuna ca fac, asa cum au procedat in ultimii 10 ani de baseala=bashineala…..

  4. Frumooosssss! Am facut campanie anti pdl, iar acum fuzioneaza! NU intelegeti ca lumea nu vrea aceasta fuziune? Nu intelegeti ca veti pierde din nou facand acest pas gresit??!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *