Vremea se schimbă complet! Meteo pe trei zile

vremeaTemperaturile scad în weekend aproape toate regiunile, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20…21 de grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 29 de grade în Bărăgan. În a doua parte a zile reapar fenomenele de instabilitate atmosferică,local, în zona de munte, în jumătatea de sud a Moldovei, Muntenia şi Dobrogea şi pe arii restrânse în Oltenia. Va cădea şi grindină, iar precipitaţiile pot fi însemnate. În restul teritoriului va predomina o vreme frumoasă, cu mult soare şi doar izolat este posibil să plouă.

Şi în Moldova ziua incepe cu soare, dar după-amiaza, în special în sudul regiunii îşi fac aparitia fenomenele de instabilitate. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă pot fi însemnate. Maximele scad faţă de ieri si aici şi mai trec de  25 de grade doar în extremitatea sudică: 27 de grade la Focsani şi Galaţi, în timp ce la Suceava vor fi doar 21 de grade.

VREMEA PE 2 ZILE
Mâine vremea va fi uşor instabilă, dar regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii iunie. Fenomenele instabilităţii atmosferice se vor manifesta local în zona montană şi pe arii restrânse în sudul şi în estul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20-21 de garde în nordul Moldovei  şi 27-28 de grade în Banat şi Oltenia.

like facebookÎn Capitală cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii de ploaie slabă, de scurtă durată. Valorile termice, în jurul mediilor climatologice specifice datei: dimineaţa 15-16 grade, iar la amiază 26-27 de grade.

Luni, vremea se menţine instabilă. Local în regiunile sudice şi în zona de munte vor fi averse însoţite de tunete, fulgere şi vânt. Vor fi condiţii de grindină şi izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade la Suceava şi 28 de grade la Timişoara.
Sursa  REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *