Misiuni ale jandarmilor în week-end

Jandarmi (1)Jandarmii au un week-end încărcat cu misiuni. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui cadru civilizat de desfăşurare a Festivalului cultural-artistic ,,Zilele comunei Corni”, precum şi la ,,Zilele Eminescu”, care au loc în comuna Mihai Eminescu.

like facebookDuminică, 15 iunie a.c., vor fi prezenţi la meciurile din cadrul Cupei României dintre echipele Rapid Ungureni – Flacăra Vlăsineşti, disputat în oraşul Darabani şi Luceafarul Mihai Eminescu – TransDor Tudora, care se va juca în comuna Roma, unde vor acţiona pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente care ar aduce atingere bunei desfăşurări a competiţiilor sportive.

În perioada 16 – 20 iunie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona a şase instituţii de învăţământ unde se desfăşoară examenul de bacalaureat.

Jandarmii vor patrula independent sau împreună cu lucrători din cadrul I.P.J.Botoşani pe raza municipiilor Botoşani şi Dorohoi, a oraşelor Săveni şi Darabani şi Secţiei de Poliţie Rurală Botoşani , fiind pregătiţi pentru a interveni la solicitările cetăţenilor .

„Recomandăm cetăţenilor care vor participa la manifestările organizate în locuri publice să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine, iar în cazul în care este afectată ordinea şi liniştea publică, să apeleze în cel mai scurt timp la forţele de ordine, în mod direct sau prin apel 112, pentru ca acestea să poată interveni în timp oportun, în vederea soluţionării, conform legii, a situaţiilor apărute”, se arată într-un comunicat al IJJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *