Liberalii pun la bătaie un smartphone și o tabletă. Vezi pentru ce!

sorin cornila pnlOrganizaţia de tineret a PNL Botoşani oferă două premii tinerilor care vor dona sânge. În fiecare an, pe 14 iunie se marchează Ziua Internaţională a Donatorului de Sânge, iar în acest sens, liberalii vor demara o amplă campanie de conştientizare a importanţei acţiunii de donare de sânge, adresată tinerile cu vârste între 18 şi 35 de ani.
Împreună cu un grup de tineri am fost la Centrul de transfuzii şi am donat sânge. Este vorba despre o campanie pe care o vom derula pe parcursul a două săptămâni în cadrul căreia dorim să atragem cât mulți donatori din rândul tinerilor pentru a contribui la salvarea unei vieți. Și pentru că știm cât de dificil este să angrenăm tinerii în diverse campanii de informare și conștientizare, am decis să pornim și o competiție care să aibă ca și finalitate câștigarea unui smartphone și a unei tablete de către doi dintre tinerii care decid să se alăture acțiunii noastre de donare de sânge. Resursele financiare implicate vor fi asigurate prin bunăvoința și implicarea membrilor „, a spus Sorin Cornilă, preşedintele organizaţiei municipale de tineret a PNL.
 Potrivit acestuia, tinerii care vor conștientiza în primul rând importanța donării de sânge, vor trebui să se prezinte în următoarele două săptămâni la Centrul de Transfuzii din municipiu pentru a dona sânge, iar ulterior, sunt așteptați la sediul PNL pentru a completa un talon de participare la competiția organizată de noi, în intervalul orar 14-16.
Campania a demarat vineri, iar  de luni, 16 iunie până pe 27 iunie tinerii vor putea dona sânge în cadrul acestei acțiuni.

10 thoughts on “Liberalii pun la bătaie un smartphone și o tabletă. Vezi pentru ce!

  1. Sorine, nevertebratule, dute impreuna cu Turcaneii la muls.
    Ai mai facut o campanie interna cu o tableta si iti cadea mana daca o dadeai unuia care chiar avea nevoie + va sustinut partidul.
    Ai plans oleaca pe la unu pe la altu si ti-ai pastrat functia de conducere.
    Management defectuos = conducere slaba, de aia a-ti avut rezultatea alea grozave la europarlamentare.

  2. Daffy, stim ca iti iei 10 lei pentru fiecare comentariu negativ la adresa liberalilor, dar deja esti penibil.. Te asteptam sa faci si tu o fapta buna :). Fii mandru ca esti OM, romani suntem cu totii :).

    1. Zilnic fac fapte bune dar nu ma laud cu ele. Mandru ca sunt om ?! Am coloana vertebrala si cap-ul pe umeri cu toti neuronii in el spre deosebire de politicienii din Romania si mai ales liberalii (PNL + PDL).
      Este parerea mea ceea ce postez daca vrei accepti ceea ce scriu daca nu treci mai departe, corect? Voi politicienii nu tot asa faceti ? :))

  3. LASA CALU BALAN CA NICI TU NU ESTI MAI BREAZ…
    DACIA DE LA CRACIUN A AJUNS TOT LA UNU DE LA VOI,PREMIILE ACESTEA VOR AJUNGE LA FEL,ORI LA PROGENITURILE VOASTRE CU BMW ORI LA NEMURILE LUI ILIUTA DE LA SUPITCA(COSULA)

  4. NU MAI SPUN CA PRODUSELE DE LA TOMBOLA CARE AU RAMAS SAU IMPARTIT CATE 4-5 SACOSE INTRE SOFERI SI RESTU+CA PESTE NOAPTE CEI INSCRISI LA TOMBOLA AU DEVENIT MEMBRI CE PARTID PNL SI AU FOST SUNATI SAU APELATI PRIN SMS PERMANENT.
    CNP LOR AU FOST LA PUTERE…
    HAI SICTIR CA FOARTE MULTI STIU CE FACETI VOI…TOTI DIN TOATE PARTIDELE..

  5. No bine, ma ca tu esti mai bun. Fa ce face si el, si apoi om vedea noi daca esti mai bun si daca ai dreptul sa comentezi. Rezultatele nu cred ca au fost influentate de ce s-a intamplat la Botosani. BV TNL – PNL! Sunteti alaturi de cetateni!

    1. DAR CE A FACUT …EL… ASA IESIT DIN COMUN???
      SUNT SUTE DE OAMENI MAI CAPABILI CA …EL… SI CARORA NU LI SE DA SANSA DE A ARATA CE POATE DIN CAUZA CA NU POT POT TRECE DE UNUL CA …EL…

    2. Sunt bun in ceea ce fac dar nu ma laud si nu fac circ. Ce a facut el eu nu voi face niciodata, nu e un exemplu bun, dupa cum am zis prefer sa am coloana vertebrala. Toti avem dreptul sa postam / comentam, democratie nu? Libertatea de exprimare nu ?
      Dupa cum a zis SIC, premiile puse la bataie de mirificul partid au ajuns tot la ei, macar daca erau niste oameni mai putini instariti si chiar au nevoie dar din pacate tot cei cu averi au castigat.
      Ai mai pus o tableta la bataie sorine, de ce nu i-ai dat`o colegului tau din PNL cu dizabilitati ? Iti zic eu de ce , pentru ca esti o nevertebrata.
      Sunt apolitic, cu ce a fost alaturi de mine PNL ?! Cu nimic, din contra mi-au fost puse piedici. De ce ? Pentru ca asa e modul lor de operare cand altii competenti le iau locul sau incearca…

      1. asa e daffy,si nu multi inteleg de ce sunt de acord cu ce zici tu,vorba lui Mark Twain

        „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva , nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *