Botoşănenii îşi pot testa gratuit glicemia şi tensiunea, în urma unei acţiuni a PNL

cadre medicale care masoara tensiune la BotosaniOrganizația PNL Botoșani dorește să vină în sprijinul botoșănenilor prin demararea unei acțiuni în cadrul căreia cetățenii să-și poată măsura gratuit tensiunea și glicemia. Aceasta se va intitula “PNL are grijă de sănătatea ta” și are drept scop tragerea unui semnal de alarmă privind importanța verificării periodice a stării de sănătate.

Acțiunea se va derula pe parcursul verii și va consta în amplasarea în câteva locații a unor corturi, unde botoșănenii își vor putea testa gratuit tensiunea și glicemia, a anunţat, vineri, preşedinte organizaţiei municipale de tineret a PNL, Sorin Cornilă.
like facebookNe dorim demararea unei astfel de acțiuni pentru a arăta că PNL este aproape de oameni oricând, nu doar în campanie electorală.  În trecut, am mai desfășurat astfel de acțiuni, de asemenea, și celelalte filiale din țară, iar demersul nostru în acest moment vine și ca urmare a faptului, că în timpul campaniei electorale ce tocmai a trecut, foarte mulți botoșăneni, și în special, vârstnicii și-au manifestat dorința de a beneficia gratuit de astfel de servicii, cum ar fi măsurarea tensiunii și a glicemiei. Asta cu atât mai mult cu cât meteorologii au anunțat o vară caniculară„, a menţionat Cornilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *