O nouă sancţiune usturătoare dată de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Spitalului Judeţean. Vezi motivul!

spitalul judeteanSpitalul Judeţean „Mavromati” a primit o noua sanctiune de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, in urma neregulilor depistate pe Sectia de obstetrica si ginecologie.

like facebookPotrivit managerului Viorel Iliuta, unitatea spitaliceasca a fost sanctionata cu 1% din valoarea contractului pe luna mai, respectiv 67.000 lei. Controlul a fost efectuat in luna mai, la decizia Ministerului Sanatatii, in urma scandalului izbucnit in tara cu silicoanele.

In urma controlului CAS, au fost gasite deficiente de ordin organizatoric, deficiente privind circuitul pacientilor si deficiente privind criteriile de internare ale pacientilor.

„Aceasta suma inseamna cativa oameni care nu mai pot fi tratati”, a spus vicepresedintele CJ, Gheorghe Sorescu.

Managerul spitalului este convins ca verificarile CAS nu se opresc aici si ca spitalul va mai fi sanctionat, in conditiile in care seful casei este din PSD.

Nu am mai auzit sa fie un spital din judet la fel de sanctionat. Presupun ca celelalte spitale isi indeplinesc exemplar problemele„, a spus Iliuta.

Este a doua sanctiune data de CAS Botosani spitalului in decurs de doua luni. In luna aprilie, spitalul a fost sanctionat cu 63.000 lei intrucat medicii nu au eliberat retete bolnavilor la externare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *