De luni, apă cu porţia. Presiunea la apă a scăzut din cauza temperaturilor ridicate

sediu Nova apaserv BotosaniDatorită temperaturilor ridicate din ultima perioadă consumul de apă a crescut, fapt pentru care societatea Nova Apaserv Botoșani face apel la toţi utilizatorii, să raţionalizeze întrebuinţarea apei numai pentru nevoile stricte, pentru a da posibilitatea tuturor abonaţilor noştri să beneficieze de serviciile de alimentare cu apă.

Societatea Nova Apaserv este nevoită să furnizeze apă, începând cu data de  16 iunie 2014, în următorul interval orar: 05.00 – 09.00, 18.00 – 22.00

like facebookDe la acest program fac excepție municipiile Botoșani și Dorohoi.

Menţionăm că folosirea apei pentru umplerea piscinelor, udarea gazonului, culturilor agricole sau pentru alte scopuri pentru care nu a fost dimensionat sistemul de alimentare cu apă, privează alţi consumatori de posibilitatea folosirii apei pentru consumuri de strictă necesitate, se precizează într-un comunicat de presă.

 

 

2 thoughts on “De luni, apă cu porţia. Presiunea la apă a scăzut din cauza temperaturilor ridicate

  1. Mai ramane sa ne dati si aer cu portia si apoi sa veniti la cerut voturi…care ii diferenta intre regimul comunist si voi nelegiuitilor…poate il puneti pe cel de la pmp saf ca el stie cel mai bine cum ii…ARE TOT CONSUMATORUL CONTRACT CU NOUA SOCIETATE? SUNTEM IN LEGALITATE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *