Câştigătorii concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

castigatori concurs servicii voluntareInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Jud eţului Botoşani a organizat astăzi, 12 iunie 2014, pe stadionul „Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La start s-au aliniat şase echipaje, formate din membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Hilişeu Horia, Şendriceni, Darabani, Bucecea, Cordăreni, Văculeşti, precum şi un echipaj al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. Modern Calor S.A. Botoşani.

Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respective pista cu obstacole pe 100 m,  ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.

În urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajul SVSU Darabani. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul SVSU Văculeşti, în timp ce premiul III a fost adjudecat de SVSU Cordăreni.

like facebookEchipajele care au urcat pe podium au fost premiate de către Consiliul Judeţean Botoşani.  În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă  Darabani şi cel al S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la etapa interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura la Vaslui, luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *