Drumurile judeţene vor fi plombate de lucrătorii DJDP, din cauza bugetului insuficient

drum pietruitRefacerea drumurilor judeţene pietruite va constitui o prioritate anul acesta pentru Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri.  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, a declarat că pe aceste drumuri au apărut multe gropi şi că este necesar adaos de material pietros şi reabilitare ca să se poată circula. Cele mai mari probleme, potrivit sursei citate,  sunt pe zona Dângeni-Mihălăşeni, pe zona Murguţa, zona Oneaga,  zona Codreni-Mileanca, Coţuşca-Ghireni.

like facebookPentru că bugetul alocat pentru plombări este insuficient, anul acesta lucrările vor fi efectuate de lucrătorii DJPD.

Am discutat cu cei de la DJDP să dăm drumul la achiziţii de mixturi asfaltice pentru plombări şi pentru că bugetul nu este unul senzaţional, vom lucra la plombări cu oamenii noştri şi cu mixtură asfaltică achiziţionată. Undeva la sfârşitul lunii august-septembrie, să fie achiziţionat tot pentru că pe drumurile sfaltate nu am atât de mari probleme„, a spus Achiţei.

One thought on “Drumurile judeţene vor fi plombate de lucrătorii DJDP, din cauza bugetului insuficient

  1. Domnule Achitei,
    Nu doar gropi si ravene exista pe drumurile judetene, insa pe zonele adiacente drumurilor dudaul a crescut la peste 1 m. Exista o priveliste
    extrem de urita, care dovedeste lipsa de gospodarire, neglijenta in serviciu.
    Este adevarat ca si pe drumurile nationale situatia se prezinta la fel.
    S-a incercat sa se coseasca cu motocositoarea, insa dudaul tot exista – mai
    ales intre copaci. Foarte, foarte urit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *