Ţurcanu: Fuziunea dintre PNL şi PDL se va realiza până în august

Florin TurcanuPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost desemnat de conducerea centrală a partidului să coordoneze negocierile dintre PNL şi PDL pe Regiunea Nord-Est. El spune că opt persoane fac parte din comisia naţională, iar până în august se va realiza fuziunea dintre cele două formaţiuni politice de dreapta.

Din partea PNL, eu sunt pe Regiunea Nord-Est şi de la PDL am înțeles că e domnul Balan de la Suceava, secretarul general adjunct. O să am o întâlnire cu dumnealui. La Botoşani nu cred că sunt probleme. Va fi o fuziune prin comasare„, a spus Ţurcanu.

El crede că va fi cooptat în echipa de conducere a PNL, după fuziune, şi că va fi copreşedinte.

like facebookEu susţin să fie copreşedinţi ca să nu fie orgolii, să nu fie ceartă pentru că avem nevoie de unitate şi de solidaritate. Vom vedea cum se va stabili, cum doresc şi colegii„, a mai spus liderul PNL Botoşani.

 

3 thoughts on “Ţurcanu: Fuziunea dintre PNL şi PDL se va realiza până în august

  1. Cand a-ti fost corecti?cand v-ati lichit de psd ca sa va creasca valoarea sau acum cand va fuzionati cu pdl(cu cei care au taiat 2 degete de la mana fiecariui roman mai putin de la lichelele pedeliste)…sa stiti ca 1+1 nu face nici macar 1 in cazul vostru…rusine basistilor si celor ca ei ….

  2. NU mai pierdeti timpul cu fuziunea, ca va cadea! Pnl-istii de rand din judet il doresc pe Tariceanu presedinte de partid pe tara. Si va fi!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *