Maşina care a lovit grav un adolescent era condusă de un poliţist

baiat pe targa catamarasti deal skodaŞoferul maşinii implicate, joi, într-un grav accident de circulaţie este poliţist. Autoturismul Skoda Octavia a lovit un adolescent de 16 ani atât de tare încăt parbrizul şi bara de protecţie din faţă au fost distruse.

like facebookTânărul s-a ales cu fracturi multiple la picioare, cap şi piept şi după ce a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe de la Pediatrie, medicii analizează posbilitatea transferului la Iaşi.

Şoferul autoturismului este C. C. de 30 de ani, angajat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră. În prezent acesta este suspendat din funcţie fiind în concediu de creştere a copilului.

Din primele concluzii ale agenţilor rutieri se pare că pietonul se face vinovat de producerea accidentului pentru că a încercat să traverseze strada, la intrare în localitatea Cătămărăşti Deal, prin loc nepermis, însă urmează a fi făcute expertize pentru a se stabili cu ce viteză rula maşina condusă de poliţist. În cazul în care se va stabili că şoferul mergea cu viteză mai mare decât cea legală, culpa ar putea fi comună.

3 thoughts on “Maşina care a lovit grav un adolescent era condusă de un poliţist

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Pe loc nepermis?! E trecere de pietoni! Există martori care au spus că băiatul era pe trecerea de pietoni! La momentul respectiv erau două persoane în autoturism(în scurt timp a rămas doar politistul)!! Nu trebuie să fii istețul lumii ca să îți dai seama că o persoană vinovată are tendința de a da bir cu fugiții! Un copil a avut de suferit în același loc acum câțiva ani, acum iarăși, dar acum „culpa ar putea fi comună”. De ce? Ca nenea „șofer” e polițist? Că băiețelul nu a lăsat mașina să își continue drumul cu viteza pe care o avea? Treziti-vă, oameni buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *