Foto! Vezi care este cel mai avansat proiect la zona de agrement Cornişa şi cât se va realiza anul acesta!

zona teren sport si vestiare
zona teren sport si vestiare

Investiţia la zona de agrement Cornişa este realizată în proporţie de 20%, au anunţat, joi, reprezentanţii firmei Electroalfa. Viceprimarii Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu au inspectat şantierul şi au constatat că ritmul lucrărilor s-a accentuat, comparativ cu luna aprilie.

Cea mai avansată lucrare este cea de la patinoar. De asemenea, s-a turnat fundaţia la bazinele de înot, iar constructorul speră ca piscina acoperită să fie gată în aproape o lună jumătate.

Piscina va avea 25 de metri lungime, fiind prevăzută, de asemenea, cu două bazine de înot în incinta piscinei. Tot în zonă va fi construit şi un bazin exterior.

Şi lucrările la amfiteatru vor începe, iar în plus lucrările la drum şi alei sunt în toi. Paul Puşcaşu, manager de proiect, a declarat că până la sfârşitul anului investiţia va fi realizată în proporţie de 80%. Joi, peste 80 de muncitori erau pe şantier.

Văd o preocupare de a se finaliza o parte din această lucrare până la finele anului şi să sperăm că într-adevăr vor reuşi să facem baie într-un bazin în toamna aceasta. Faţă de acum două luni şi jumătate când am mai fost aici şi erau doar câţiva muncitori, acum ritmul lucrărilor este relativ ridicat. Am văzut multe utilaje, am văzut preocupare din partea celor care organizează şantierul„, a spus viceprimarul eugen Ţurcanu.

zona pationar
zona pationar

 

cornisa 6

cornisa 5

zona teren sport si vestiare
zona teren sport si vestiare
lucrari alei
lucrari alei
zona patinoar
zona teren sport
drum
drum
zona bazine inot
zona bazine inot

 

 

One thought on “Foto! Vezi care este cel mai avansat proiect la zona de agrement Cornişa şi cât se va realiza anul acesta!

  1. am inteles poze cu edificiile da,dar personajele ce rol au cand e vorba de bani publici de ca mai pozati exemplarele acestea sau sa fie probe pentru cei de3 la DNA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *