30 de scări de bloc au rămas fără apă din cauza datoriilor

apa intreruptaSocietatea Nova Apaserv a trecut la măsuri dure de recuperare a debitelor de la populaţie. Astfel, nu mai puţin de 15 scări de bloc din municipiul Botoşani şi alte 15 scări de bloc din municipiul Dorohoi nu mai au apă la robinete.

Având în vedere debitele mari înregistrate, societatea informează că până la data de 11.06.2014 a fost sistată alimentarea cu apă la 15 scări de bloc din municipiul Botoșani și 15 scări de bloc din municipiul Dorohoi. Operatorul de apă va continua acțiunea de debranșare și în perioada imediat următoare„, se precizează într-un comunicat de presă.

like facebookPentru evitarea acestor situații neplacute, spun reprezentanţii societăţii, utilizatorii somați  sunt invitaţi să achite în cel mai scurt timp restanțele înregistrate, în caz contrar vor fi sistate serviciile de apă.

One thought on “30 de scări de bloc au rămas fără apă din cauza datoriilor

  1. este ilegal si de neconceput ce se poate intampla la noi .cum se poate opri apa la o scara intreaga daca nu toti au datorii la apa??? sunt familii cu copii mici si cu nevoi speciale.,atata timp cat contractele sunt individuale ar trebui sa opreasca individual.sper sa ajungeti la puscarie pt abuzul ce l faceti si sa stati in puscarie in apa pana la gat toata pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *