Accident grav pe strada Petru Rareş. O autoutilitară a fost proiectată într-un stâlp

autoutilitara izbita stalp botosaniUn bărbat a ajuns, miercuri după amiază, la spital, după ce maşina în care erau a fost implicată într-un accident rutier. Alte două persoane rănite au refuzat îngrijirile medicale.

Evenimentul s-a petrecut în municipiul Botoşani la intersecţia străzilor Petru Rareş cu Victoriei, când un Opel Vectra, condus Claudiu M. de 20 de ani ce avea permisul luat de curând, nu a acordat prioritate unei autoutilitare Mitsubishi, condus de Stelică T. de 59 de ani.

like facebook În urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.

Un pasager al autoutilitarei a fost transportat la spital după ce a suferit mai multe traumatisme. Alături de el şi cei doi şoferi au suferit leziuni, însă au refuzat înjrijirile medicale. Ambii au fost testaţi cu apartul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. La faţa locului a ajuns două echipaje de poliţie şi un echipaj de pompieri.

autoutilitara izbita stalp botosani2autoutilitara izbita stalp botosani3autoutilitara izbita stalp botosani2autoutilitara izbita stalp botosani4autoutilitara izbita stalp botosani5

2 thoughts on “Accident grav pe strada Petru Rareş. O autoutilitară a fost proiectată într-un stâlp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *