Foto! Locuri de joacă devastate în mai multe cartiere din municipiu: Viceprimarii vin cu o soluţie

eugen turcanu loc joacaAproximativ jumătate din locurile de de joacă din municipiul Botoşani sunt distruse. Viceprimarii Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu au vizitat, miercuri, locurile de joacă din cartierele Bucovinei, ANL Bucovina şi Stejari şi au constatat că acestea sunt distruse, necesitând fie lucrări de reparaţii, fie modernizarea în totalitate. Ei spun că din cauza mobilierului distrus, copiii se pot accidenta oricând.  De asemenea, locul de joacă din cartierul ANL Bucovina va fi mutat, întrucât acesta este situat chiar lângă containerele de gunoi, iar vara mirosul este insuportabil pentru părinţi şi copii.

Nu mi se pare corect ca pe perioada de vară, copiii să se joace în această zonă. Nici nu cred că este o zonă îndrăgită de copii, pentru că fac cu greu faţă mirosului de la ghenă„, a spus viceprimarul Cătălina Lupaşcu, care a adăugat că în zonă va fi montat şi mobilier stradal.

locuri joaca devastateEugen Ţurcanu a declarat că în bugetul pe acest an au fost prinşi 400.000 de lei pentru realizarea a patru parcuri de joacă. El a spus că a făcut o adresă către primarul Ovidiu Portariuc prin care a solicitat să se facă în regim de urgenţă un audit la toate terenurile de joacă din municipiu.

Să ne oprim de la a mai monta gărduţuri prin cartiere, că avem două luni de când punem gărduţuri, şi să reparăm terenurile de joacă. Încă o dată fac un apel public domnului primar, să purceadă la demararea procedurilor pentru a cheltui cele patru miliarde lei vechi şi susţinute de consilierii locali pentru a face terenurile de joacă„, a menţionat Ţurcanu.

Consilierii locali ai PNL şi PDL vor veni în şedinţa de luna aceasta cu un proiect de hotărâre prin care se va stabili unde vor fi făcute noile locuri de joacă, patru la număr. Cel mai probabil ele vor fi făcute în cartierele ANL Cişmea, ANL Bucovina, Parcul Tineretului şi zona Şcolii 6.

eugen turcanu catalina lupascu

locuri joaca devastate 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *