Directorul DSPSA despre locul de joacă de la sere: Recepţia a fost făcută cu obiecţiuni

lucian draghici dspsaDirectorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Lucian Drăghici, se consideră nevinovat în scandalul privind inaugurarea locului de joacă de la sere. Acesta a declarat, miercuri, că a respectat legea şi că recepţia locului de joacă trebuia făcută vineri.

El a spus totodată că nu-l interesează funcţia de director şi poate oricând să facă un pas în spate. Drăghici s-a aflat, miercuri, în faţa comisiei constituită la ordinul primarului municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, care anchetează condiţiile în care s-a desfăşurat recepţia lucrării.

Recepţia a fost făcută de către o comisie, preşedinte a fost şeful Serviciului Intervenţii Edilitare, fiind invitaţi arhitectul, Inspectoratul de Stat în Construcţii şi constructorul. Inspectoratul de Stat în Construcţii nu a semnat procesul verbal. Recepţia a fost făcută cu obiecţiuni. Constructorul a declarat terminarea lucrărilor, iar noi într-un termen de 15 zile trebuia să facem recepţia. Oamenii au zece zile să repare ceea ce au făcut„, a spus Drăghici.

copii loc de joaca parc botosani1În schimb, acesta a scăpat din vedere invitarea la recepţie a proiectantului, care ar fi putut avea obiecţiuni la echipamentele din parcul de joacă.

Directorul DSPSA a afirmat că nu a acţionat la comanda viceprimarului Eugen Ţurcanu, aşa cum a spus Portariuc, şi că recepţia s-a făcut în limitele legale.

Nu am emoţii în privinţa funcţiei. Îmi pare rău că am spus Da. Trebuia să spun Nu. Eu îmi văd de treabă„, a adăugat Drăghici.

Primarul Ovidiu Portariuc a spus că aşteaptă concluziile comisiei, după care vor fi luate şi măsuri.

like facebookComisia va stabili condiţiile în care s-a desfăşurat recepţia, modul în care s-a stabilit deschiderea şi funcţionarea acestui loc de joacă. Aici nu este o joacă şi un schimb de păreri, că spune unul ceva şi altul altceva. Cineva s-a grăbit cu deschiderea parcului şi altcineva trebuie să plătească. Din păcate, vom fi noi toţi cei care o să plătim graba unor de a realiza nişte lucruri care nu sunt terminate”, a menţionat Portariuc, care a adăugat că tot această comisie va decide când va fi închis noul loc de joacă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *