Foto! Reţea de contrabandişti condusă de un poliţist de frontieră anihilată de procurorii D.I.I.C.O.T

mascat contrabanda tigari botosani2O reţea de contrabandişti, condusă de un poliţist de frontieră, a fost anihilată, miercuri, de procurorii D.I.I.C.O.T.

Poliţistul de frontieră le furniza informaţii membrilor reţelei cu privire la eventualele controale, iar aceştia trecea ţigările din Ucraina prin localităţile Hilişeu Horia, Dersca şi Oroftiana.

like facebookÎn cadrul anchetei au fost efectuate 11 percheziţii domicialiare în localităţile menţionate precum şi în Dorohoi şi Suceava, fiind emise 8 mandate de aducere. Estimările arată că gruparea a introdus în ţară peste 30.000 de pachete de ţigări

Potrivit anchetatorilor, la percheziţii au fost identificate şi ridicate mai multe pachete cu ţigări, telefoane mobile, un revolver Smith&Wesson cu şase cartuşe cu glonţ precum şi 205 blancuri card bancar pentru ţări ca Filipine, SUA şi India. De asemenea a mai fost indisponibilizat şi un autoturism BMW fabricat în 2005.

mascat contrabanda tigari botosani4mascat contrabanda tigari botosani1mascat contrabanda tigari botosanimascat contrabanda tigari botosani5mascat contrabanda tigari botosani6

One thought on “Foto! Reţea de contrabandişti condusă de un poliţist de frontieră anihilată de procurorii D.I.I.C.O.T

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *