Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, cere sprijin financiar municipalităţii pentru halterofilii botoşăneni

nicu vlad ovidiu portariuc 1Preşedintele Federaţiei Române de Haltere (FRH), Nicu Vlad, a solicitat Primăriei Botoşani sprijin financiar pentru secţia de haltere a Clubului Sportiv Botoşani. Nicu Vlad s-a întâlnit cu primarul Ovidiu Portariuc, cu care a discutat despre posibilitatea încheierii unui parteneriat între club şi municipalitate, date fiind rezultatele pe care le au sportivii botoşăneni.

Portariuc a declarat că întâlnirea cu preşedintele FRH a fost una emoţionantă.

like facebookÎn urma discuţiei pe care am avut-o, am identificat împreună soluţii pentru a da un impuls sportului botoşănean. Am retrăit nişte momente de când eram copil şi urmăream la TV, atunci când aţi câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Haltere„, a spus primarul.

nicu vladNicu Vlad este convins că va avea o colaborare fructuoasă cu primarul Portariuc. El a declarat că date fiind rezultatele deosebite ale halterofililor botoşăneni, i se pare corect ca şi comunitatea locală să fie alături de aceştia.

De sport se bucură atât politicul, dar şi oamenii în general. Avem un centru în Botoşani din 2007, unde avem rezultate mai la toate categoriile de vârstă, juniori şi seniori, campionate europene şi mondiale, unde sunt chiar şi medaliaţi din zona aceasta şi încercăm, de aia am avut şi discuţia cu domnul primar, să facem un parteneriat între secţia de haltere, pentru că în momentul de faţă numai noi, ca Federaţie, şi Comitetul Olimpic băgăm banii în sportivii din judeţ. Sunt copii pe care nu putem să-i sprijinim doar noi financiar şi sper să fie şi sprijin local„, a spus Nicu Vlad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *