Contrabandişti de ţigări opriţi cu focuri de armă

politie frontiera tigari prutPoliţiştii de frontieră au confiscat mii de pachete de ţigări după ce au prins, cu focuri de armă, un cetăţean moldovean ce transporta coletele cu ţigări peste râul Prut.

like facebookAngajaţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră au depistat, miercuri dimineaţă, pe raza localităţii Rediu mai mulţi cetăţeni moldoveni ce transportau colete cu ţigări peste Prut.

După ce au fost somaţi, supecţii au început să fugă în vegetaţie, iar poliţiştii au tras şase focuri de armă. În cele din urmă a fost reţinut un tânăr, de 26 de ani, cetăţean moldovean şi au fost descoperite patru colete cu 4.800 de pachete cu ţigări, în valoare de 42.000 de lei.

„Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al IJPF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *