Un camion de-al lui Conţac răsturnat pe şosea

autocamion rasturnat prajeni botosani6Un autocamion aparţinând societăţii fostului preşedinte al Consiliului Judeţean a fost puternic avariat, marţi, după ce s-a răsturnat într-un şanţ.

like facebookAutocamionul, ce aparţine societăţii 99 CCC SRL, căra produse de balastieră de la Botoşani spre Iaşi pentru refacerea drumului judeţean ce face legătura dintre cele două judeţene.

La o curbă la stânga ,în localiatea Prăjeni, roata din dreapta faţă a mastodontului, condus de Costel Bejinariu de 54 de ani, a explodat, iar maşina a intrat în balans, izbindu-se de un podeţ de pe partea dreaptă a drumului şi apoi răsturnându-se în şanţ.

autocamion rasturnat prajeni botosani3Capul de tractor a fost avariat aproape în totalitate, având puntea faţă ruptă, în urma impactului cu podeţul, iar remorca a răsturnat o parte din încărcătură.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, un echipaj de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi unul de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier.

Mai multe utilaje au fosta aduse pentru îndreptarea mastodontului, iar muncitorii au descărcat încărcătura în şanţ. De asemenea la faţa locului a ajuns şi Constantin Conţac, patronul firmei. Circulaţia a fost blocată mai bine de jumătate de oră.

 

autocamion rasturnat prajeni botosani1autocamion rasturnat prajeni botosani4autocamion rasturnat prajeni botosani5constantin contac camion rasturnat botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *