O nouă selecţie a cadrelor didactice care vor funcţii de conducere. Vezi câte locuri sunt!

profesori cancelarieCadrele didactice care ravnesc la o functie in invatamant se pot inscrie la o noua sesiune a concursului pentru constituirea Corpului de experti in management.  Reprezentantii  Inspectoratului Scolar Judetean au declarat ca ordinul MEC  privind desfasurarea concursului a fost deja publicat, pentru seria a şasea fiind scoase la concurs 100 locuri.

În perioada 10-18 iunie, cadrele didactice pot completa formularul de selecţie online, urmând ca pe 18 iunie să se afişeze listele cuprinzând candidaţii admişi în această etapă, în urma introducerii informaţiilor în formularul de selecţie online.

like facebookDepunerea portofoliului la Inspectoratul Şcolar are loc între 19 şi 20 iunie, iar între 24 şi 26 iunie vor fi evaluate portofoliile candidaţilor de către comisia de evaluare constituita la nivelul IŞJ.

Este o condiţie pentru a participa la concursurile de ocupare a unor funcţii din sistemul de învăţământ şi pentru inspectori, şi pentru directori„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Pe 27 iunie are loc validarea rezultatelor selecţiei, iar între 30 iunie şi 4 iulie depunerea contestaţiilor la IŞJ. Între 7 şi 8 iulie soluţionarea contestaţiilor, iar între 9 şi 10 iulie are loc întocmirea listelor cuprinzând candidaţii promovaţi şi înaintarea acestora către Ministerul Educaţiei.

La nivelul judeţului Botoşani sunt până la această dată 511 experţi în educaţie.

One thought on “O nouă selecţie a cadrelor didactice care vor funcţii de conducere. Vezi câte locuri sunt!

  1. si totusi directori ajung cei care nu sunt experti, dar ling la PSD…… niste analfabeti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *