Cel mai modern loc de joacă, inaugurat la sfârşitul săptămânii, va fi închis. Vezi motivul!

parc de distractii pentru copii - BotosaniLocul de joacă de la sere, inaugurat vinerea trecută, va fi închis, a anunţat luni primarul Ovidiu Portariuc. El spune că Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement s-a grăbit cu recepţia finală a spaţiului de joacă, în ciuda faptului că au fost semnalate unele nereguli privind siguranţa unor aparate. Mai mult, la nici trei zile de la inaugurare, locul de joacă a fost vandalizat, edilul aruncând întreaga vină asupra directorului DSPSA, Lucian Drăghici, care a dat drumul fără ca sistemul video să fie pus în funcţiune şi fără să fie afişat un regulament de funcţionare a acestuia.

Primarul a dispus totodată înfiinţarea unei comisii care să verifice legalitatea şi paşii investiţiei, precum şi pagubele făcute. În paralel, comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a început un control.

like facebookSe pare că numai aşa reuşim să păstrăm linştea şi să protejăm patrimoniul. Vineri i-am şi rugat (nr. conducerea DSPSA) şi le-am spus că există probleme. Mă bucur că nu s-a întâmplat niciun fel de eveniment nedorit. Am atras atenţia atunci că sunt nişte elemente de construcţie acolo care nu respectă nişte standarde de siguranţă. Vom închide parcul cât de repede, pentru a analiza valoarea prejudiciilor. Nici Inspectoratul pentru Construcţii nu a semnat acel proces verbal tocmai că ar fi existat anumite probleme legate de natura constructiva a echipamentelor, arhitectul care ar fi proiect acel parc a avut anumite reţineri şi astas încerc acum. Am solicitat acel proces verbal de recepţie şi nu am primit nimic„, a menţionat Portariuc.

El spune că cel mai probabil această inaugurare se va lăsa cu sancţiuni, şi nu doar administrative.

Primarul a spus că se impune ca municipalitatea să semneze un nou contract cu o firmă de pază, pentru ca cele mai aglomerate zone să fie păzite.

S-a dat drumul la acest loc de joacă fără a exista un regulament, fără a exista un program clar de funcţionare, fără a exista în regulament acele amenzi. Atâta vreme cât nu-i spui omului care este amenda şi ce consecinţe pot să aibă faptele lui, normal că omul se simte liber să acţioneze cum vrea„, a mai spus Portariuc.

One thought on “Cel mai modern loc de joacă, inaugurat la sfârşitul săptămânii, va fi închis. Vezi motivul!

  1. Mai PRIMARULE , tie nu ti-a dat Dumnezeu copii ?????????? Nici sa nu-ti dea ca ii chinui destul pe ai altora. Le-ai facut un loc de joaca dupa ce ai desfiintat altul care nu avea gard , unde sa se joace copii luminatule ???? Ai un raspuns la intrebare ??? Pe asta care l-ai facut siugur vei pune o taxa ca nu mai ai de unde mulge bani si in final o sa-l terrmini la toamna . Gindire cum rar se poate intilni la un edil. O raritate !!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *