Directorul DSPSA va fi înlocuit din funcţie. Vezi ce îi reproşează primarul Ovidiu Portariuc!

ovidiu portariuc consiliul local botosani1Dircetorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, Lucian Drăghici va fi înlocuit din funcţie pentru neglijenţă în serviciu. Anunţul a fost făcut, marţi, de primarul Ovidiu Portariuc, care îi reproşează modul cum a gestionat proiectul locului de joacă de la fostele sere din parcul Mihai Eminescu.

like facebookLocul de joacă a fost inaugurat, vineri, de către reprezentanţii DSPSA în condiţiile în care edilul a solicitat amânarea acestui moment. O parte din aparatele montate s-au stricat, iar altele au fost distruse.

” Aveam oarece dubii legate de un anumit comportament şi anumite decizii ale domnului director Lucian Drăghici, iar acum lucrurile s-au confirmat. Ca atare, în urma acelui eveniment, cu siguranţă domnul director nu va mai rămâne pe această funcţie. Trebuie să discut cu persoanele din instituţie să văd ce experienţă au şi în ce măsură reuşesc să aibă o verticalitate şi o capacitate de a se opune unor ordine venite din partea cuiva, atunci când îşi dau seama că acele ordine pot aduce prejudicii instituţiei”, a afirmat Ovidiu Portariuc.

Acesta a mai adăugat că Lucian Drăghici a ascultat de ordinele date de viceprimarul Eugen Ţurcanu, în sensul de a face recepţia locului de joacă.

Lucian Drăghici a fost numit ca interimar, pe o perioadă de 10 zile, pe funcţia de director DSPSA, după ce Eugen Ţurcanu a apreluat atribuţiile de viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *