Vitezoman de 58 de ani, băut la volan. Vezi cu ce viteză gonea!

radarGhinion pentru un sofer vitezoman, care s-a  urcat baut la volan. S-a ales cu dosar penal dupa ce a apasat pedala de acceleratie peste masura. Politistii au oprit în trafic, pe DJ 282, în afara localității Trușești, judeţul Botoşani, un autoturism care rula cu viteza de 103 km/h, condus de un bărbat de 58 ani, din comuna Dângeni, judeţul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like facebookBarbatul este cercetat pentru  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

One thought on “Vitezoman de 58 de ani, băut la volan. Vezi cu ce viteză gonea!

  1. Incredibil cu ce viteza „gonea” in afara localitatii… Nu contest faptul ca nu e ok sa conduci beat, dar am o banuiala ca vitejii din politie stateau geana pe singura portiune de 200m de drum drept mai bunisor… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *