Bolid de lux distrus după un accident într-o intersecţie din Botoşani. FOTO!

accident BMW X6 botosaniUn accident petrecut, luni, în municipiul Botoşani s-a soldat cu pagube de mii de euro. Evenimentul rutier s-a petrecut la interesecţia străzilor I.L Caragiale cu Petru Rareş, când un Opel Astra, ce venea de pe prima stradă şi vroia să iasă pe Petru Rareş a lovit un BMW X 6 ce venea dinspre Petru Rareş şi vira la stânga pe I. L Caragiale.

like facebook BMW-ul, condus de o femeie, a fost lovit în partea stângă spate în timp ce era în viraj şi a fost proiectat într-un gard al unei casă, tercând milimetric pe lângă un stâlp de electrictate.

De cealaltă parte, Opelul a fost aviat în partea dreapta faţă fiind declanşate şi airbag-urile. Cei doi şoferi nu s-au putut pune de acord asupra circumstanţelor producerii evenimentului şi au chemat poliţia. Un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere s-a deplasat la faţa locului, iar poliţiştii i-au luat pe cei doi conducători auto la sediu pentru a da declaraţii.

Oamenii din zonă spun că intersecţia este cu ghinion, iar proprietarul casei cu gardul rupt susţine că este a patra oară în ultimii ani când îşi reface gardul în urma accidentelor.

accident BMW X6 botosani1accident BMW X6 botosani3accident BMW X6 botosani4accident BMW X6 botosani2

2 thoughts on “Bolid de lux distrus după un accident într-o intersecţie din Botoşani. FOTO!

  1. Daca doamna cu bolidul are numarul de inmatriculare ANA, pot spune ca de doua ori am remarcat-o in trafic taind calea si neacordand prioritate! probabil in trafic tine cont de marimea masinii si nu de reguli sau bun simt! nu e de mirare ca apare pe la stiri, speram sa fie ultima data ,ca e un pericol public!

  2. asa este …are dreptate SOFER…daca e nr. ANA DE LEASING,e jale cum conduce…cred ca e ea ca am vazut ca o duce sotu cu SKODA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *