Maşină avariată de un şofer băut: Şi-a continuat deplasarea după accident

aparat etilotestUn barbat de 58 de ani a urcat baut la volan si s-a iybit intr-o masina, pe strada Ion Pillat. Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, fiind posibil ca unul dintre conducătorii auto implicaţi să se afle sub influenţa alcoolului.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că soferul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Pillat din municipiu, se angajează în efectuarea unui viraj la dreapta, pentru a pătrunde pe Calea Naţională, împrejurare în care intră în coliziune cu un alt autoturism.

După producerea evenimentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea,  fiind depistat de către poliţişti pe strada Victoriei, din municipiul Botoşani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebookÎn cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de   conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *