Un concurent de la Festivalul George Grigoriu, convins de botoșăneanca Ana Maria Bucșă să fie nonconformist pe scenă. Vezi ce a făcut tânărul!

cristi prajescuUnul dintre concurenții din seara a doua a Festivalului Internațional de Muzica Ușoară George Grigoriu la care participă și botoșăneanca Ana Maria Bucșă, a fost inspirat de aceasta pentru a-și accesoriza costumul de scenă.

Este vorba despre tânărul Cristian Prăjescu din Roman, care, anul acesta, la Festivalul Mărțișor Dorohoian, a câștigat premiul I la ultima categorie de vârstă.

Tînărul a purtat un costum elegant, negru, dar pentru că era mult prea sobru, botoșăneanca Ana Maria Bucșă l-a convins să-i accesorizeze un papion și o pereche de șosete, ambele de culoare roșie.

like facebookNu este primul gest nonconformist de care dă dovadă botoșăneanca, pentru că, vineri, când a concurat ea, a ales să încalțe la rochia de seara, extrem de elgantă, o pereche de teniși, pe motiv că se simte lejer și se poate descurca mai bine la coregrafia pe care o avea de făcut.

Festivalul de Brăila, unul din cele mai importante de muzică ușoar la ora actuală din țară, asemănat nu de puține ori cu și mai celebru festival Cerbul de aur de la Brașov se încheie în această seară cu Gala Laureaților și un recital susținut de Ștefan Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *