Sefii de la Consiliului Judetean, suparati ca nu au fost invitati la intalnirea cu vicepremierul Liviu Dragnea

sorescu gheVicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu, sustine ca a aflat de venirea lui Dragnea la Botosani din presa si ca ar fi fost normal sa se intalneasca cu vicepremierul, pentru a-i semnala problemele de la nivelul CJ. Sorescu considera ca Consiliul Judetean a fost ignorant total de Dragnea.

Am fi fost interesati sa-i solicitam vicepremierului ajutor in ceea ce priveste infrastructura judeteana. S-au facut niste propuneri de locuinte sociale. Vreau sa le aduc aminte domnilor primari de la Botosani si Dorohoi ca este foarte bine ca se preocupa de locuinte sociale, si asa si trebuie sa faca, dar foarte important este sa ai si cai de acces. Adica sa vii din Tara Romaneasca catre Botosani si sa poti sa vii civilizat. Chiar aveam ce discuta cu vicepremierul si sa-i facem solicitari vizavi de infrastructura judetului, pentru ca Ministerul Dezvoltarii de asta se ocupa. Am fost ignorati total si am constatat ca nu eram bine venti acolo, pentru ca prezenta a fost 100% PSD-ista. Daca asa considera dumnealor ca se poate lucra in tara asta intr-un mod totalitar si discretionar, este o cale gresita total”, a spus Sorescu.

like facebookEl crede ca lucrurile se vor indrepta in lunile urmatoare, cand populatia va vedea ca nu se mai poate continua in felul acesta si ca trebuie o guvernare care sa fie deschisa, transparenta.

2 thoughts on “Sefii de la Consiliului Judetean, suparati ca nu au fost invitati la intalnirea cu vicepremierul Liviu Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *