Un fost şi un actual angajat al Electroalfa, reţinuţi de procurorii DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNAUn fost angajat al firmei Electroalfa International Botoşani, care a fost numit, în urmă cu doi ani, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), a fost reţinut, joi, alături de un alt angajat al companiei botoşănene, într-un dosar de corupţie.

like facebookSorin Dumbrăveanu a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru luare de mită. El este acuzat că ar fi intervenit la Enel pentru obţinerea unui contract în favoarea societăţii Electroalfa. Alături de Dumbrăveanu au mai fost reţinute două persoane, printre care un angajat de la Enel şi unul de la Electroalfa.

claudiu-sorin-dumbraveanuDumbrăveanu, în vârstă de 51 de ani, este absolvent al Institutului Politehnic Iasi- sectia Energetica, promoţia 1985. A lucrat până în 2005 la Electrica, iar din 2005 la SC Electro Alfa International Botosani, unde a rămas până în 2012, când a fost promovat la ANRE.

Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, Claudiu Sorin Dumbrăveanu deţine un apartament în Botoşani şi două autoturisme, un Volkswagen Beetle din 2013 şi un Hyundai Terracan din 2006.

One thought on “Un fost şi un actual angajat al Electroalfa, reţinuţi de procurorii DNA

  1. Urmeaza directorul electroalfa, si cat de curand si fostul dir. gen. de la Termita!!
    Incepe curatenia de primavara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *