Vicepremierul Dragnea, nemulţumit că proiectele municipiului Botoşani nu sunt susţinute de consilierii locali

Ovidiu Portariuc - Liviu Dragnea la BotosaniVicepremierul Liviu Dragnea a criticat,  joi, faptul că unele proiecte de dezvoltare a municipiului Botoşani nu sunt susţinute de consilierii locali ai PNL şi PDL. Asta după ce primarul Ovidiu Portariuc i-a semnalat că proiectul privind racordarea cartierului Alfa land la utilităţi nu a fost votat de unii consilieri.

Ne-au fost tăiaţi banii pentru utilităţi, dar sperăm ca până terminăm studiile să-i convingem pe consilierii care au votat împotriva să înţeleagă că este o prioritate pentru municipiu. Nu am reuşit să înţeleg de ce au votat împotrivă„, i-a spus Portariuc lui Dragnea.

like facebookVicepremierul i-a cerut edilului să rezolve această problemă, în condiţiile în care se fac demersuri pentru construcţia de locuinţe ANL în zonă.

Sunt convins că pe măsură ce vom avansa în documentaţie la ANL, cred că şi consilierii locali, indiferent de culoarea politică, vor vota pentru utilităţi. Indiferent ce supărări politice are unul cu altul, nu poţi bloca dezvoltarea unei comunităţi. Se va trece şi peste asta. Sa faceţi diligenţele politice să rezolvaţi utilităţile„, i-a spus Dragnea lui Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *