PSD va colabora pe plan local cu PP-DD, a anunţat vicepremierul Dragnea

andrei dolineaschi- dorin alexandrescu- liviu dragnea la BotosaniPSD şi PP-DD vor colabora la nivel local, parlamentar şi cel mai probabil şi în plan guvernamental, a anunţat, joi, la Botoşani, vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta a spus că se poartă negocieri cu PP-DD, în urma apelului făcut de Dan Diaconescu, de structurarea unei alianţe anti-Băsescu. El susţine, însă, că nu s-a definit încă nimic concret şi că zilele următoare va fi definitivat un proiect de acord.

like facebookAm fost şi noi curioşi să vedem dacă şi alte partide ţin cont de asta. Noi ţinem cont, pentru că discutăm practic de conturarea a două blocuri politice, unul mai mare şi unul mai mic. Este o alianţă pro-Băsescu, alianţa PNL-PDL, şi o alianţă anti-Băsescu, consecventă PSD-UNPR-PC în care va intra probabil şi PP-DD. Am avut o primă discuţie şi vom lucra cu PP-DD la proiectul unui acord de colaborare şi de susţinere reciprocă PSD-PP-DD, în plan local, plan parlamentar şi luăm în calcul foarte serios şi în plan guvernamental„, a spus Dragnea.

El a spus că deja în teritoriu s-a început constituirea de majorităţi cu PP-DD.

Dorim oriunde se poate, consilii judeţene, municipii reşedinţă, municipii, oraşe şi localităţi mai mici, unde putem reface o majoritate să o putem constitui cu PP-DD, pentru ca proiectele asumate împreună cu PNL să le ducem la capăt„, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *