Florin Turcanu vrea organizatie in fiecare sat, in urma fuziunii cu PDL. Vezi detalii!

Florin Turcanu & Catalin Flutur in campania la alegerile europarlamentare din BotosaniPartidul National Liberal isi va modifica statutul, a anuntat, joi, presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu. El a spus ca face parte din comisia de la nivel national a PNL care va propune modificari in statutul partidului, in urma fuziunii cu PDL. Liderul PNL Botosani a facut deja o propunere: in fiecare sat sa existe o organizatie si nu la nivel de comuna ca acum.

Suntem zece din aceasta comisie la nivel national si vrem sa clarificam lucrurile in cadrul partidului. Vrem sa fie organizatie in fiecare sat, cu presedinte  si birou politic format din sapte oameni care sa participe la delegatia permanenta . Pana acum nu era. Intr-o comuna era o singura organizatie . Daca am 12 sate, asa cum este la Ungureni, vom avea 12 organizatii cu 12 presedinti . Vom fi 36 de vicepresedinti si 50 membri in birourile satesti„, a spus Turcanu.

El motiveaza aceasta propunere: „Ca sa ajungi aproape de cetatean si sa fii la curent cu nevoile lui, trebuie sa-i aduci la cunostina si propunerile si lucrurile pe care le-ai facut„, a adaugat liderul PNL Botosani.

like facebookIn urma fuziunii cu PDL, organizatia judeteana va avea un presedinte si un presedinte executiv. Acestia vor fi stabiliti in urma sondajelor.

Daca sondajele da pe altcineva mai bine pozitionat in ceea ce priveste intentia de vot, increderea, ala va fi sustinut de PNL marit, ca nu se schimba denumirea, nici semnul. Va ramane PNL„, a mai spus Turcanu.

 

2 thoughts on “Florin Turcanu vrea organizatie in fiecare sat, in urma fuziunii cu PDL. Vezi detalii!

  1. Daca doresti sa castigi in toamna maxim 21%, (mai mult nu vei pupa!) eu propun ca in fiecare familie sa existe un membru PNL si unul PDL!
    Nu te mai saturi de putere si de BANI, dar harta DNA se agata in cui cu CJ Botosani = Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *