Brutăria care face pâine naturală 100% a fost închisă temporar. Vezi decizia patronului!

brutaria Iba Botosani Brutăria care face pâine naturală 100%, la cuptor pe lemne, a fost închisă temporar, în urma deciziei patronului. Brutăria Iba, care aparţine omului de afaceri Velică Ailenei, a avut activitatea sistată, pe fondul nemulţumirilor legate de rentabilitatea sa.

like facebookMica făbricuţă de pâine de pe Bulevardul Mihai Eminescu (la intersecţia cu Petru Rareş),  a fost redeschisă, însă, după câteva zile, la presiunea clienţilor.

brutaria Iba Botosani „Am oprit activitatea, am pus oamenii pe liber, cu regrete, cu păreri de rău, dar, în următoarele zile, dar pe 2-3 iunie, au început clienţii să mă sune şi au insistat să dau drumul la brutărie, pentru că le plăcea pâinea pe care o făceam„, a afirmat Ailenei.

Brutăria Iba produce pâine 100% naturală, cu ingrediente bio, la cuptor pe lemne. De asemenea, ea produce cozonaci, pâine de secară şi plăcinte, după reţete tradiţionale.

cozonac Iba

One thought on “Brutăria care face pâine naturală 100% a fost închisă temporar. Vezi decizia patronului!

  1. Dupa parerea mea, e cea mai buna paine. Si cea alba, si cea neagra, la tava sau pe vatra, toate sunt bune! Pacat sa se inchida!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *