Un puşti din Botoşani s-a clasat pe primul loc la un festival din Chişinău. Vezi despre cine este vorba!

mihai enacheUn puşti din Botoşani a dat gata juriul concursului de la Festivalul International al Talentelor Lumii „Micul Print” de la Chişinău, aflat anul acesta la cea de-a 21-a ediţie. Este vorba despre Mihai Enache, elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Botoşani, care a reuşit să se claseze pe locul I la categoria de vîrstă 11-14 ani, secţiunea masculin.

„A fost frumos si este o experienta de neuitat. Am mers până la Chişinău cu autocarul, ţin să-i mulţumesc domnului Cătălin Flutur pentru susţinerea pe care mi-o arată de fiecare dată, dar si Fundatiei Alfa Suflet si Energie- pentru ca mi-a oferit posibilitatea de a ajunge acum la Chisinau”, a spus Mihai Enache.

like facebookMihăiţă, cum mai este cunoscut printre copiii talentaţi ai Botoşaniului, a fost părăsit de părinţii naturali încă de când s-a născut, fiind crescut de o familie care iniţial l-a luat în asistenţă maternală, iar acum în plasament.

Puştiul a interpretat în concurs piesa de muzică populară „Sârba sîrbelor” şi, interesant, a fost evaluat printre alţi membri ai juriului internaţional şi de o româncă, în persoana adolescentei Codruţa Barariu, invitată de organizatori să facă parte din juriul consultativ.

Festivalul a avut loc la finele săptămânii trecute şi fiecare câştigător de locul I, a primit şi câte o medalie de aur.

 

One thought on “Un puşti din Botoşani s-a clasat pe primul loc la un festival din Chişinău. Vezi despre cine este vorba!

  1. As vrea sa multumesc din suflet Fundatiei Alfa-Suflet si Energie- pentru sustinerea financiara pe care mi-a oferit-o pentru plecarea mea la Chisinau,la concursul International Micul Print,editia 21 unde am obtinut locul 1.Mai pot mentiona ca am fost 3 concurenti din Romania.Tin sa-i multumesc din suflet Doamnei Manuela pentru ca datorita dumneaei am obtinut acest premiu si i-l dedic din toata inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *