Schimbările din sistemul sanitar au bulversat medicii

medic familieContractul-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru 2014-2015, aplicabil de la 1 iunie, a bulversat personalul medical, în special pe medici. Ei spun că pentru unele boli trebuie să facă internări de zi, lucru imposibil de pus în practică şi atrag atentia ca mai multe dintre intervenţiile de pe lista Ministerului Sănătăţii nu pot fi rezolvate peste noapte, ci necesită mai multe zile de internare.

Orice schimbare conduce la nişte stresuri suplimentare. În momentul în care aceste schimbări nu sunt suficient de bine comunicate şi nu sunt suficient de bine analizate de cei care trec prin schimbarea respectivă, orice fel de schimbare, oricât de bine ar fi comunicată, creează nemulţumiri. Criteriul de internare -stabilire pentru spitalizare de zi a creat nemulţumiri la mai multe categorii de medici, care au declarat că în unele situaţii nu pot să facă internare de zi. Pe multe specializări s-a clarificat acest aspect, am mai dat telefoane. Unii sau lămurit, alţii mai au semne de întrebare„, a spus managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă.

like facebookPe listă figurează 79 de boli care ar trebui tratate în spitalizarea de o zi.

One thought on “Schimbările din sistemul sanitar au bulversat medicii

  1. saracii iau zapacit nu mai stiu cum să intocmeasca retete false, sa fure bani din retete compensate, sunt 90 la suta ticălosi , vor sa faca averi pentru 5 generatii sau se sinucid ca ticalosii de la sibiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *