Viceprimarul Eugen Turcanu vrea secretară. Vezi ce a făcut!

viceprimar eugen turcanuViceprimarul Eugen Turcanu si-a manifestat din nou nemultumirea ca nu are secretara. El a pus, miercuri, pe holul din fata cabinetului sau un birou, iar pe perete a postat un afis pe care scrie „Secretariat viceprimar Eugen Turcanu”. Viceprimarul sustine ca dat fiind faptul ca biroul sau este situat la parterul cladirii si neavand secretara, s-a trezit pe cap cu multi cetateni nemultumiti. Turcanu spune ca i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc secretara, insa i-a spus ca nu se poate.

like facebookVreau sa marchez unde am locul si sa se stie ca acolo cetatenii ar putea sa scrie o cerere, un document. Nefiind o zona de filtrare, intra toti nemultumitii primariei. Cu ocazia asta le si spun sa scrie cereri. Nu ma plang. Am si eu o masa acolo unde scrie secretara. Sunt foarte fericit, ma simt ca acasa. Ma bucur ca am cu toti cei din Primarie, cu exceptia domnului primar care este mai sobru cu mine,  o relatie foarte cordiala„, a mentionat viceprimarul municipiului Botosani.

One thought on “Viceprimarul Eugen Turcanu vrea secretară. Vezi ce a făcut!

  1. Ba turcane, tu chiar ai probleme cu „tzigla”, las-o naibii de treaba si nu mai fa atata circ. Te hranesti cu asa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *