Cazul „Valiza” de Botoşani. Un primar este acuzat că a premiat adversara unei contracandidate la promovarea din liga a V-a

Gheorghe Iacob
Gheorghe Iacob

Celebrul caz „Valiza” pare a se repeta şi la Botoşani. Un primar din judeţ este acuzat că a premiat adversara unei echipe cu care se concurează la promovarea din liga a V-a.

like facebookPartida a fost disputată între Şomii Băluşeni, liderul ligii Seria Sud şi CS Mihălăşeni, iar în primele 15 minute doi jucători ai liderului au ajuns la spital. Unul dintre ei s-a ales cu clavicula dreaptă ruptă, iar al doilea cu o entorsă de gradul II la gleznă.

Jucătorii echipei Şoimii Băluşeni acuză că adversarii au fost stimulaţi de primarul comunei Răchiţi, Gheorghe Iacob, pentru a împiedica echipa să promoveze. Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Mihălăşeni cu scorul de 2-1.

„Cei de la Mihălăşeni ne-au luat pe sus din primul minut. A fost măcel, măcel. În minutul 7 mi-a rupt clavicula, după care i-au rupt colegului meu piciorul. Meciul era important pentru Răchiţi, iar domnul Iacob a fost prezent la meci şi se zvoneşte că le-a promis gazdelor nişte bănuţi. Din câte se aude ar fi vorba 1.000 de lei”, a afirmat Robert Vârvoreanu, jucător aflat pe patul de spital.

De cealaltă parte, primarul comunei Răchiţi recunoaşte că a participat la meci, însă nici nu se pune problema unei premieri a echipei din Mihălăşeni.
” Am participat la meci cum şi ei au participat la meciurile noastre. Nu am dat nici un ban, eu am stat deoparte şi am primit meciul. Am văzut că s-au accidentat doi jucători, unul a căzut jos şi unul a avut, din câte am auzit o entorsă. Nu mă pricep să spun cât de grav sunt accidentaţi”, a spus primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *