O solistă de la Rapsozii Botoşanilor a găsit o metodă radicală pentru a slăbi

daniela conduracheUna dintre cele cunoscute soliste de la Rapsozii Botoşanilor  îşi doreşte foarte mult să scape de kilogramele în plus, dar dietele nu o ajută. Astfel, Daniela Condurache s-a gândit să apeleze la o metodă din ce în ce mai răspândită printre vedetele autohtone şi nu numai: operaţia de micşorare a stomacului.
like facebookDaniela Condurache a vorbit în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „La Măruţă” despre problemele pe care le are din cauza kilogramelor în plus. Interpreta de muzică populară spune însă că este hotărâtă să scape de acestea cu orice preţ.

„Încerc să slăbesc de foarte mult timp, cu ajutorul a nenumărate diete: cea disociată, cea fără carne. Am 1,74 m şi 94 de kg. Cu ajutorul dietelor am slăbit 7, 10, 12 kg, dar după mă îngrăşam imediat, mai mult decât slăbeam. Anii trec şi metabolismul este mai leneş. Mi-e teamă, dar trebuie să mă documentez foarte, foarte bine despre această operaţie. Îmi doresc din toată inima să scap de kilogramele în plus”, a spus Daniela Condurache pentru „La Măruţă”.

Sursa: Click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *