Proprietarul blocului de pe care s-a desprins tencuiala care a lovit o elevă, urmărit penal

accident primaverii botosani7Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani a început, marţi, urmărirea penală în cazul proprietarului imobilului de pe strada Primăverii de pe care s-a desprins o bucată de tencuială care a rănit grav o adolescentă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional AT Laurian.

Potrivit Poliţiei, ancheta urmează să stabilească dacă unul dintre proprietari sau asociaţia de proprietari este responsabilă de producerea accidentului, ca urmare a neîngrijirii blocului.

Vă reamintim că o adolescentă, de 17 ani, elevă la Colegiul AT Laurian, a ajuns în stare gravă la spital, după ce i-a căzut o bucată din tencuiala unui bloc în cap. Emanuela Azamfirei  se deplasa pe strada Primăverii, iar o bucată din tencuiala blocului turn s-a desprins şi a lovit tânăra.

like facebookFata a căzut inconştientă şi a fost transportată, cu ambulanţa la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati. Aceasta a intrat în comă, iar cadrele medicale au decis transferul la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *