Mia Roată, directorul CS Botoşani : Ancuţa Atomei este un sportiv pierdut şi nu mai trebuie primită în sală

mia roata cs botosaniDirectorul Clubului Sportiv Botoşani a avut o reacţie dură, după ce Ancuţa Atomei a fost exclusă din lotul naţional pentru europene.

Mia Roată a precizat că sportiva a avut tot sprijinul clubului din toate punctele de vedere, însă a dezamăgit. Potrivit acesteia componenta secţiei de box va fi exclusă şi de la club pentru faptele sale, nefiind la prima abatere.

like facebook„Sunt dezamăgită de comportamentul sportivei. Este ceva care ne depăşeşte şi nouă aşteptările. Noi cu toţii speram la o medalie europeană şi ea s-a dus acolo şi a avut un comportament în afara disciplinei sportive impusă de lotul naţional. Şi-a cerut toate drepturile ca sportivă, noi am făcut eforturi să-i satisfacem toate pretenţiile, iar ea după ce şi-a primit banii a avut altă preocupare la lotul naţional şi atunci antrenorul federal a dat-o afară. Este un sportiv pierdut şi sportivii ca ea nu mai trebuie primiţi în sală pentru că strică tot ce e în jurul ei. CS Botoşani este un capitol închis pentru Ancuţa Atomei”, a declarat Mia Roată.

Sportivă botoşăneană exclusă din lotul naţional de box din cauza vieţii extrasportive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *