Sportivă botoşăneană exclusă din lotul naţional de box din cauza vieţii extrasportive

ancuta atomei box1Una dintre marile speranţe botoşănen în box a ajuns să fie exclusă din lotul naţional din cauza vieţii extrasportive. Adrian Lăcătuş, antrenorul naţional de box feminin a dat-o afară din lot pe Ancuţa Atomei, sportivă legitimată la CS Botoşani.

Tânăra era inclusă în lotul naţional pentru competiţia destinată senioarelor care are loc în această perioadă la Bucureşti, şi în care ar fi trebuit să boxeze în limitele categoriei 81 de kilograme

like facebook„După ce m-am rugat de ea şi am insistat să vină la lot şi am acceptat-o în lot deşi a venit cu foarte mare întârziere, ea avea alte preocupări. Pleca din hotel când dorea ea fără să-mi spună mie, nu respecta niciodată programul de cantonament, avea cu totul mereu alte preocupări. Ce să vă mai spun? Am găsit şi ţigări asupra sa deşi mă minţea că nu fumează, avea cu totul altceva de făcut aici decât să boxeze şi atunci am luat decizia de a lăsa-o să-şi trăiască viaţa să facă ce vrea ea. Are nişte calităţi fenomentale, însă degeaba vreau eu ca ea să facă box, dacă ea vrea să se distreze. Mie îmi pare rău pentru ea pentru că eu chiar credeam în calităţile ei şi sunt convins că ar fi reuşit să facă o figură frumoasă la aceste europene”, a declarat Adrian Lăcătuş.

One thought on “Sportivă botoşăneană exclusă din lotul naţional de box din cauza vieţii extrasportive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *