Deputatul PSD Tamara Ciofu, alături de copii de 1 iunie

SF SpiridonDuminică, 1 iunie, deputatul PSD, Tamara Ciofu a răspuns pozitiv la invitația de a fi alături de copii, în cadrul a două evenimente dedicate acestora, în municipiul Botoșani.

În prima parte a dimineții, Tamara Ciofu, în calitate de vicepreședinte a comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputaților, a participat la lansarea proiectului ”Botoșani, model european de multiculturalism”, elaborat și implementat de Colegiul Național A.T. Laurian. Lansarea proiectului a fos marcată printr-un spectacol în cadrul căruia au fost prezentate tradițiile și obiceiurile armenilor, romilor, evreilor, grecilor, lipovenilor și ucrainienilor.

Am răspuns pozitiv la invitația doamnei director Prăjinariu și domnului director Onofrei pentru că am vrut să fiu alături de elevi și profesori la debutul acestui proiect, atât de important pentru comunitate. Ca reprezentant al județului Botoșani În Parlamentul României sunt mândră că instituțiile de educație sunt interesate de promovarea multiculturalismului și toleranței față de minoritățile naționale. Este un semnal pozitiv pentur tinerii botoșăneni și pentru comunitatea noastră”, a declarat deputatul PSD, Tamara Ciofu.

like facebookÎn cea de-a doua parte a dimineții, Tamara Ciofu a participat la serbarea organizată de Asociația Părinților Copiilor cu Autism, în colaborare cu Centrul de Asistență special pentru copii cu tulburări din spectrul autist, din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului, la Centrul Sfântul Spiridon pentru copii cu handicap sever.

Am adus câteva surprize copiilor – câteva hăinuțe, dulciuri, de ziua lor. Am vrut neapărat să fiu alături de copii și de părinții lor, mai ales că împreună cu Asociația Părinților Copiilor cu Autism am lucrat la un proiect legislativ pentru scutirea de taxe și impozite pentru părinții care au în îngrijire copii cu handicap sever. Ca medic pediatru mă simt foarte apropiată de copii și întotdeauna sunt alături de aceștia”, a susținut Tamara Ciofu.

Sursa. comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *